“Specifikus edzések”

Specifikus edzések sorozatában, (jelenleg minden kedden 18.30-kor) hol egy eszköz köré felépített edzést adunk, (pl. TRX), hol pedig egy sportág köré  (ökölvívás, crosstraining, atlétika, jóga, stb…) szervezzük az edzést.

Ezekről az edzésekről egy héttel előre lehet kíváncsiskodni, de a Facebookon, vagy a hírfolyamunkban rendszeresen értesítjük az érdeklődőket.

Nagyon sok vendégem első számú célként az erőnlétének javulását jelöli meg. Persze jó lenne néhány felesleges kilótól is megszabadulni, de elsősorban a fizikai aktivitását, teherbírását szeretné jóval magasabb szintre emelni.

Erőnléti edzések tekintetében egy harcművészetekkel, vagy konkrétan ökölvívással foglalkozó edzőnél kevesen vannak hozzá értőbbek. Talán nem szorul különösebb magyarázatra miért.

IMG_9301

Számomra a legmeglepőbb az elmúlt néhány évben az volt, hogy több sportoló, (különböző sportágakból), keresett meg azzal a céllal, hogy segítsek nekik a saját közegükhöz képest – akár egész speciális módon – emelni a teherbírásukat, teljesítményüket, erőszintjüket.

IMG_9206

Komplex csapatok erőnléti, vagy csapat építő edzéseire is ebben a sorozatban van lehetőség.

Az ötlet tehát e néhány fent említett dologból adta magát. A LET’S MOVE TEAM-nél rendkívül jól képzett, és nagy tapasztalatú edzőgárda várja mind azon egyéni sportolók, vagy komplett csapatok jelentkezését, akik a győzelmüket ezen az úton is szeretnék bebiztosítani.